HTML

eNBéEGY

Magyarfoci alulnézetből

tag

2007/08 (2) dvsc (1) dvtk (1) honlap (1) honvéd (1) kupa (1) paks (1) siófok (1) sopron (1) statisztika (1) tatabánya (1) válogatott (1) Címkefelhő

más is nézi

  • cikoria: Köszi :) (2008.05.30. 11:54) nullhét
  • ZoLee: Sok blogíró azt hiszi, hogy ha valamit böfög, az rögtön olvasható, emészthető, és élvezhető. Azt h... (2008.05.29. 22:23) nullhét
  • cikoria: rómában van a főnököm :) (2008.05.29. 21:42) nullhét
  • tank jános: ez fasza:-))) hogy van ennyi időd?:-))) (2008.05.29. 17:59) nullhét
  • cikoria: Szívemből szóltál :) (2007.08.24. 15:58) Válogatottak a bajnokságban
  • Utolsó 20

licenc

Creative Commons Licenc

Gyorsan frissülő honlapok

2007.11.14. 19:46 cikoria

Mondhatni egész jó idényt zártak az NB1 edzői eddig. Tizenhat csapatból csak ötnél volt trénercsere, ami szokatlanul jó arány a magyar bajnokságok közelmúltját figyelembe véve.
Siófokon Tornyi mester váltotta Botos Antalt, és neve már ott is virít a klub honlapján. Ismerve őt azonban jobban szereti, ha a kifizetési pénztárbizonylat átvételi elismervényét írogatja alá, de legalább a Balaton partján gondoskodnak a szurkolók informálásáról.
Diósgyőrben a csapatképen még Pajkos János mosolyog, kissé lejjebb azonban már hiányzik az edzőre vonatkozó sor. Szegény Vágó Antal mintha még mindig a Tisza Volánnál lenne, bár erre nincs bizonyítékunk.
Sopronban a rettentően szimpatikus új klubmodell kiépítése addig jutott, hogy a korábbi szakvezetőség tagjainak nevét és fényképét törölték, míg a - szintén új - siófoki mester által szalonképtelennek minősített olasz trénerről szemérmesen hallgatnak.
Az élvonalban utolsó (papíron tehát a 16. legjobb magyar csapat) Tatabánya honlapján Mészáros Ferenc már nem, Borbély László pedig még nem teljesen szerepel. Szó esik rajta egy Borbély Ladislav nevű vezetőedzőről, gondolom egy és ugyanaz a két személy.
Az animált GIF-korszakból éppencsak kilépő Paksi SE oldalain belül megkeresve a labdarúgó szakosztályt Lengyel Ferenccel találjuk szembe magunkat, láthatóan senki sem vette a fáradtságot, hogy megemlítse Gelei Imre nevét.
Nos kérem nagyjából itt tartunk. Azért bújkált bennem a kisördög és megnéztem a többi csapat oldalait is, hátha akad még egy-egy őskövület a szakmai stábok soraiban, de sehol sem találtam Sztanko Poklepovicsokat, vagy felelőtlenül otthagyott Szentes Lázárokat. Nagyjából levonható a következtetés: a szurkolói tájékoztatásért felelős alkalmazottak ránéznek egyszer nyáron és egyszer télen a kiadott névsorra, kettő között pedig minden marad az ősziben/tavasziban. Naja, a php sokat tud, de egy idő után a világ legdinamikusabb weblapja se lett volna képes lekövetni a tavaly soproni bohózatot lászlócsabástudl, nagytamásostul és mindenkimásostul.

Szólj hozzá!

Címkék: tatabánya sopron honlap siófok paks dvtk

A bejegyzés trackback címe:

https://nepstadion.blog.hu/api/trackback/id/tr44229232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása